Türk Dili ve Edebiyatı 10. Sınıf Sınav Soruları Arşivi | WORD (Sürekli Güncel)


10. sınıflarımızın yazılı dönemleri geldi de geçiyor. Bizler de sizler için bir arşiv oluşturmaya karar verdik. 10. sınıf sınav sorularını derledik ve hocalarımızın kendi adlarıyla sisteme yükledik. Bu arşiv sürekli güncellenecek ve gittikçe genişleyecektir. Bu nedenle sürekli takipte kalmanız gerekli. 1 ve 2. döneme yönelik 1 ve 2. yazılıları aşağıdaki linkten inceleyebilir, kendinize uygun olanı indirebilirsiniz.

Yeni sezonda bildiğimiz gibi konuşma ve dinleme sınavları da geldi. Bu sınavların da örneklerini sistemimize yüklüyoruz. Dereceyi seçtikten sonra bir veya ikinci döneme tıklarsanız konuşma ve dinleme sınav arşivini de göreceksiniz.

Soruları hazırlayan hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız. 
İçeriklerimiz, pdf anlatımlar dahil, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nca korunmaktadır. Telif haklarının herhangi bir şekilde ihlali, başka yerlerde isimsiz yayımlanması, çeşitli kitap kaynaklarında izinsiz yer alması, içeriğin izinsiz kopyalanıp başka bir isimle tanıtılması vb. ile yapan kişi, kişiler veyahut kurumlar hakkında gerekli işlemler başlatılacaktır. 
 Türkçe ve Edebiyat yönetimi.
Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال